Bulunduğunuz sayfa: ANASAYFA arrow BASINDA ESDER

Çevre ve Orman Bakanlığı Atık Yönetimi Dairesi Başkanı
Ahmet Mahir Erdem, Türkiye'deki belediyelerin her yıl
yaklaşık 29 milyon ton atığı toplayıp    Devamı >>

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği ve Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen “Esnaf ve Çevre Sempozyumu” sona erdi. Devamı>>

Çevre ve Orman Bakanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) tarafından düzenlenen Esnaf ve Çevre Sempozyumda Devamı >>

Çevre ve Orman Bakanlığı Atık Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Mahir Erdem, 2010 yılı için daha  Devamı >>

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği ve Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen “Esnaf ve Çevre Sempozyumu” sona erdi Devamı >>

Çelikus, esnaf ve çevre ilişkisini ele alan bu sempozyumun ülkede bir ilk olduğunu ifade etti. Çelikus, projelerini de anlattı Devamı >>

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği ve Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen “Esnaf ve Çevre Sempozyumu” Nevşehir'de Devamı >>

ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus bugüne kadar esnafında içerisinde yer aldığı bir çevre çalışmasının yapılmamasını eleştirdi.  Devamı >>

Çevre ve Orman Bakanlığı Atık Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Mahir Erdem, 2010 yılı için daha önce yüzde 73 olarak belirledikleri hedefi,  Devamı >>

Çevre ve Orman Bakanlığı, Türkiye'nin en büyük çevre sorunlarının başında gelen katı atık problemini çözmede kararlı. Bakanlık, halen yüzde 65 düzeyinde Devamı >>

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği ve Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Esnaf ve Çevre Sempozyumu sona erdi. Devamı >>

Çevre ve Orman Bakanlığı ile Esnaf ve Sanatkârlar Derneği tarafından düzenlenen Esnaf ve Çevre
Sempozyumu, Nevşehir`in Kozaklı